a

facebook primaria titu

Poliția Locală Titu vă informează

politie

*Poliția Locală Titu acționează permanent, conform competențelor, în domeniul Circulației Rutiere privind, masa totală maxim autorizată, oprirea interzisă, staționarea interzisă, accesul, dirijarea circulației rutiere și alte competențe. Astfel, conducătorul auto P.C.G. cu domiciliul în municipiul Câmpulung a fost sancționat contravențional pentru circulația cu autovehiculul pe sector de drum interzis autovehiculelor cu masa totală autorizată mai mare de 7t. În aceeași situație au fost depistați și sancționați de polițiștii locali și numiții M.V. cu domiciliul în orașul Mioveni, județul Argeș, O.V. din comuna Lipatesti, județ Prahova, P.M.F. cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea.

politie politie

*Luna în curs, polițiștii locali au asigurat protecția lucrătorilor firmei de ecarisaj, ca urmare a acțiunilor desfășurate în orașul Titu și satele arondate.

La sesizarea cetățenilor, polițistul local T.I. a aplicat sancțiune contravențională în valoare de 400 lei numitului M.T. cu domiciliul în orașul Titu, str. Gării pentru lăsarea nesupravegheată a câinilor.

politie politie

ATENTIE !

*Informăm conducătorii autovehiculelor să respecte legislația în ceea ce privește accesul autovehiculelor pe căile de acces rutiere, referitor la: cauciucurile murdare, scurgeri de ulei, carburant și alte materiale. Primăria Titu acționează permanent pentru curățarea carosabilului din oraș, atât cu lucrători, cât și mecanizat cu utilaj ce aspiră și spală asfaltul și marcajul rutier.

Atenție! Se aplică sancțiuni contravenționale de către Poliția Locală pentru nerespectarea acestor norme. În speță, în luna curentă, a fost depistat și sancționat conducătorul auto D.C.G. cu domiciliul în oraș Titu, în timp ce rula pe strada Petru Rareș cu autoutilitara marca “Renault”, având cauciucurile murdare.

politiepolitie

 

Sesizări:

Dispecerat Poliția Locală – 0245 651 098 / 0730 119 358